PHILIPS LED TV 32 inch 32PHH430

Philips LED TV 32”

€ 279,00

Eigenschappen:

Afmeting: 32″ (81 cm).
Aansluitingen: 2 HDMI-poorten & USB-poort
Digital Crystal Clear-technologie

Standaard prijs: €279,-

Prijs van GoedkopeTVkopen.nl : €249,-

Bespaar dus direct €30,-

Lees voor meer informatie de uitgebreide productomschrijving onderaan deze pagina.

Niet op voorraad

SKU: 32PHH4309.

Productbeschrijving

 

Deze Philips LED TV (Code: 32PHH4309) heeft een erg dun kader om het beeldscherm wat een stijlvolle uitstraling heeft. Hierdoor is het bijvoorbeeld erg geschikt voor een bevestiging aan de muur (muurbeugel VESA 200×200 is hiervoor geschikt, binnenkort ook hier te verkrijgen).

Philips 32PHH4309 LED TV / HD beelden

Door gebruik te maken van de Digial Crystal Clear-technologie worden de beelden in mooie HD-kwaliteit weergegeven en is de beeldwerking altijd op maat (ongeacht de bron van de beelden). Hiernaast worden de beelden door de LED-achtergrondverlichting nog helderder en wordt het contrast vergroot. Dit zorgt voor prachtige beelden!
Deze goedkope tv heeft een diagonaal van 32 inch (82 cm) en heeft 2 HDMI ingangen waarmee u uw externe digitale apparaten kunt aansluiten. Naast de HDMI-poorten beschikt deze TV over een USB-poort zodat u multimedia apparatuur kan aansluiten. TIP: Ook handig als u een programma wilt opnemen maar zelf naar een andere zender wilt kijken.

Dankzij de korting van GoedkopeTVkopen.nl kunt u goedkoop deze nieuwe tv kopen. Wacht daarom dus niet langer en bestel direct.