Goedkope LED tv kopen

Changhong LED TV 18,5″

€ 119,00

Eigenschappen:

Afmeting: 18,5″ (47 cm).
Aansluitingen: HDMI-poort & USB-poort
DVB-Tuner  die zorgt voor mooie HD-TV

Standaard prijs: €140,-

Prijs van GoedkopeTVkopen.nl : €119,-

Bespaar dus direct €21,-

Lees voor meer informatie uitgebreide productomschrijving onderaan deze pagina.

Niet op voorraad

SKU: LED19T868.

Productbeschrijving

Deze goedkope LED TV van het merk Changhong is speciaal bedoeld voor de kleinere kamers in het huis. Denk hierbij aan een slaapkamer en/of keuken. Vaak willen mensen hiervoor niet veel geld uitgeven aan een nieuwe goedkope televisie en daarom heb ik ervoor gekozen om één van de aller goedkoopste tv’s die er op de markt zijn aan te bieden via deze site.

Specificaties Changhong LED TV

De LED TV heeft een diagonaal van 18,5″ (47 cm). Deze 16:9-TV is (zeker voor deze prijs) een fantastische digitale televisie. Hierbij komt dat deze goedkope TV is voorzien van een DVB-Tuner, zodat u kunt genieten van HD televisie beelden. De helderheid van het scherm wordt door gebruik te maken van een 3D Comb Filter automatisch aangepast en voorziet u altijd van nauwkeurige en prachtige beelden.

Bijkomend is de LED tv van Changhong uitgerust met een HDMI-poort en een USB-poort zodat u digitale apparaten en mulimedia-apparatuur gemakkelijk kunt aansluiten. Denk aan de beste game consoles zoals een playstation 4. Voor vragen over deze televisie kunt u altijd info@goedkopetvkopen.nl een mail sturen. We reageren hier zo snel mogelijk op.